Ny vagn

Ja, den gamla var lite klumpig tyckte vi... Så vi bestämde att en ny genast måste inhandlas. Mycket uppkattad av unge herr Ericson är den... Med ratt och allt, så man kan styra själv. Lite dåligt viloläge är det dock, så den gamla får hänga kvar som sovvagn ett tag till. Vi hade ju tänkt att spara den ändå från framtida ev. syskon, men just är det lite trångt i hallen.. :-)

nya vagnen

Så.. Här är den! Please bortse från det fula golvet med färgfläckar på. Det ska bytas, men ligger inte högst upp på prioriteringslistan nu.
Lite tråkiga färger blev det på vagnen tycker jag. Med tanke på vad det är för färg på den andra (beige och svart) så kunde jag ju ha haft lite mer fantasi den här gången.. Men det fanns inte så många.. Den här och en röd var nedsatta i pris eftersom de egentligen är förra årets modell. Pappan i huset har en tendens att tycka att saker är lite "gay" så jag gick på det säkra kortet! Haha!

I eftermiddag ska vi vara ute i det fina vädret. Efter dagis ska Vilem och jag hälsa på Eva och killarna och kanske gå ut och gå en sväng. Måste bara plugga klart först...

Lovely väder är det idag! Nästan som sommar! :-)

Kommentarer
Postat av: Lina

Fin!

Postat av: Sara

Är rött gay? Vicken mupp-pappa!

2007-03-12 @ 16:26:41
URL: http://misssara.blogg.se
Postat av: Elin

Sara----> Ja, enligt honom! Men det är mest ett skämt.. Vilme har mycket rött... :-)

2007-03-12 @ 16:34:50
URL: http://mammaelin.blogg.se
Postat av: Linda

Åh, så det blev en ny vagn nu... Så trevligt... Är det en Brio?

2007-03-12 @ 20:32:52
Postat av: Elin

Linda---> Japp, en BRIO sitty! :-)

2007-03-13 @ 09:22:51
URL: http://mammaelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback