Ny vagn igen...

Eller ny stämmer egentligen inte, men ny för oss är den ju!
Denna pärla inhandlades för en billig penning av min syrras kompis. Vi köpte ju en BRIO sitty för inte så läånge sedan, men jag är inte nöjd med den. Den är väldigt stum att köra och har nästan inget viloläge. Dessutom hade vi ju en Teutonia Mistral när Vilme var liten, men den är rätt stor och klumpig. Detta är en Teutonia Timmy som passar perfekt för oss. Den är smidig och har fullt liggläge. Perfect match för Vilme som mer än gärna sover i vagnen. Perfect match för oss som vill ha en smidig vagn att köra. Gärna en smidig som har iallafall lite fjädring. Det har denna!
Jag måste erkänna att pappan i huset var mycket motvillig till detta köp till en början. Så himla motvillig att den övertygade mamman fick ta med sig sin arma moder att titta på vagnen och betala ur egen ficka. Efter premiärturen igår är han dock omvänd, och han erkände att han gillade den. Jag visst väl att jag hade rätt! Som vanligt! :-)
Även unge herr Ericson godkände den och slog till med att sova över 2 timmar i det nya åket. Dessutom klättrade han självmant upp i vagnen och ville åke en "säng" (en sväng) på eftermiddagen. Gott betyg!

Så nu har både Sittyn och Mistralen förpassats till den alldeles nystädade och fräscha tvättstugan i väntan på nya passagerare. (någongång inom en inte alltför avlägsen framtid hoppas vi ju på att få fler barn) Sittyn behåller vi nog oxå, för den kan va bra att ha när Vilme är stor sen.

ny vagn
Här har vi den! Den vinner kanske inte första pris i snygghet, men den duger helt klart. Dock har jag vänt "vintersidan" uppåt på sitsen, för jag är lite allergisk mot rutigt.


Snart packar vi in vagn och familj i bilen och beger oss till Nicklas syster i två dagar. Ska försöka vara lite bättre på att uppdatera när jag kommer hem!

Tack så mycket hej!



Sötaste barnet

Jag är totalt kär i min son.

tuffing


Längesen nu...

Alltså jag är alldeles för upptagen för att ha en fungerande blogg. Haha! Nä, ärligt talat så har jag oftast inte en tanke på att jag ska uppdatera...

Vi har haft ganska mycket att göra sista tiden. Nicklas har ju semster nu, så det finns inte så mycket datatid. Förra veckan var vi i karlskrona hos min syrra. Hon fyllde 30 och Meja fyllde 4, så det var kalas och festligheter. Tyvärr var vädret ganska pissigt så vi kunde inte hitta på så mycket. En kväll var vi dock på allsång, och det var trevligt. Jessica Andersson och Nordman uppträdde. Den här veckan skulle Idol-Måns och Sonja Alden komma. Det hade ju varit trevligare.. Hade jag fått bestämma så hade de ju vänt på veckoprogrammet så jag hade fått se dem istället. Tyvärr fick jag inte det!

åka gåstol
Vilme testar Loves gåstol. Han verkar tro att det är någon slags bil...

mormorsfika på båten
Meja, mormor och Vilme fikar lite glass på skärgårdsbåten.

glass
Glasskillen nr. 1