Lugnet har lagt sig...

..och det är riktigt skönt! Vilme har gått och lagt sig och pappan i huset har stuckit till sin bror för att kolla på film. De skulle kolla på ÄCKEL film. Saw 3. Är sååå glad att jag slipper ha dem här hemma, så jag hör alla äckelljud.. :-) Stackars Johanna.

Helgen har varit fullspäckad som vanligt. I fredags var vi först hos ovanstående svåger med familj. Killarna (de små) fick leka av sig lite. Fantastiskt egentligen vad bra de två leker ihop fast de är så små. Inte ett bråk eller tjut. Inte ett enda tjuvnyp har det blivit. Vi satt i köket i fredags och garbbsen lekte i Leons rum. Man hörde hur de skrattade och lekte för fullt där inne. Antar att det var leons tält som var det intressanta. Vilme är helt galen i det!

Efter leken åkte vi och handlade (som vanligt på fredagar) och sen var det mat hos mormor/mamma/svärmor och morfar/pappa/svärfar. Nice! Vilme somnade i bilen hem, och vaknade knappt när vi lyfte in honom. Mycket bra! 

På lördagen hade jag sovmorgon. Ännu mer nice. Efter frukosten åkte vi in till stan och mötte Eva, Marcus och bebistwinsen. Lite affärkoll, men ingen shopping. Lunch på Åhlens, och sen åkte vi till
en ny affär som har öppnat utanför stan. Massa fina barnkläder, inte alls långt ifrån oss... Nääästan på vägen faktiskt...:-) JÄTTENICE! Tjejen som hade öppnat den hade haft lite otur med leveranserna eftersom det har varit dåligt väder, men det som fanns inne var fint iallafall. Det verkar lovande för kommande shopping! Vilme fick en mysdress i brunt, med turkos uggla på från Ej Sikke Lej, och en randig tröja från Villervalla.
God mat och mello, med sovande barn :-),  blev det på kvällen.

Idag hade Nicklas sovmorgon. Mindre nice! Vilme sov som en kratta inatt för han är snorig, så jag var inte den piggaste mamman direkt imorse. efter att pappan hade vaknat åkte han nästan direkt för att spela fotboll (i detta vädret)... Så barnet och jag fick roa oss bäst vi ville nästan hela dagen. Vi var ute på pulkaprommis och såg världens största "vovo" som gärna ville leka... Annars har jag bakat kakor (alldeles onödigt) medan Vilme stod och hängde över diskhon och "diskade" sina leksaker.

Så nu har lugnet äntligen lagt sig efter helgen. Ska gå och lägga mig och läsa tror jag. Finns ju inget att se på TV. Läser Nobels testamente av Liza Marklund. Mycket bra, börjar bli spännande nu.

Här kommer två bilder på grabbarna grus!

grabbarna grus

Vilme och Leon när de var små bebisar. Leon är alldeles nyfödd och Vilme är nästan två månader. De är lika stora, ävne om det kanske inte ser ut så. tror det skiljde typ en cm och 200g på dem just här.

grabbarna grus 2

Fortfarande nästan exakt lika stora och bästa kompisar! Här sitter de i Leons upp och ner vända tält. Mycket skojig plats tycker killarna!

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som en tevlig helg!
Va kul att ha en kusin som är lika stor & rolig att leka med.

2007-02-25 @ 18:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback