Denna dagen..


..ett liv! Är det inte så som farbror Melker säger i Saltkråkan?? I det avsnittet som han lagar fisk och han tar "salt efter behag"?

Det lät coolt iallafall, så jag skriver så! *haha*

Ja, dagen idag... har varit ganska trevlig. (Med undantag för en tjurig son som inte ville vakna på eftermiddagen.)

Förmiddagen tillbringades hos kusin Leon. Mycket bus, lek och dans blev det. Sedan åkte vi hem (under protest) för att det var dags för mat. Mycket mat blev det, och sen tyckte mamman att det var dags för sonen att sova. Det tyckte inte han kan jag säga. Vilme låg och snackade i sängen i ca. 1 timme och sen bajsade han. Efterdet snackade han lite till innan han till slut somnade. Eftersom klockan var så mycket så bestämde mamman sig för att väcka sonen efter en stund, men det var inte poppis. Arg som ett bi var han!

Men allt löste sig med en pulkatur såklart!

åka pulka är kul

Vid middagen åt Vilme JÄTTEMYCKET som vanligt. När han hade ätit två stora portioner gick vi och tvättade oss. Väl tillbaka ute i köket sätter sig Vilme på golvet och äter upp det han har tappat. Fräscht! Mamman tog sig en liten datapaus och pappan diskade. När pappan hade diskat klart skulle han gå in i Vilmes rum för att hämta något och då får han se något mycket intressant.
I ett obevakat ögonblick har Vilme a.k.a. långarmen hämtat pappas matlåda på bordet och ställt den i sin fåtölj. Tur att locket var på, annars hade den väl varit slut. Undrar hur han tänkte egentligen... han skulle nog spara den till senare, som ett litet förråd! Tänk om man inte får någon mat imorgon lixom...

matförråd

Visst har jag varit duktig på att uppdatera idag?? Kan inte lova att det blir så mycket i fortsättningen, men lite oftare än i Vilmes blogg blir det iallafall. Det kan jag lova!
Ni har oxå varit duktiga med kommentarer idag! Keep up the good work!



Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha vicket matvrak! Smart kille att fixa ett eget förråd av mat!

2007-02-13 @ 19:08:38
Postat av: Linda

Vilken cool kille du är Vilme! Ser mysigt ut att åka pulka... :-)

2007-02-13 @ 19:35:30
Postat av: LouAmelie

Hej hej!!! Det va kul med en uppdatering!! Jag skolkade igår och va i lkpg istället!! Mycket bra!! Vi ses väl på fredag då!! Ha så bra

2007-02-14 @ 10:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback